Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Enzymes in food processing
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Enzymes in food processing
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Blackie Academic & Professional,
1995
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Enzymes
>
Industrial applications
Food industry and trade
Enzymes
>
Industrial applications.
Food industry and trade.
Ένζυμα
>
Βιομηχανικές εφαρμογές
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Enzymes in food processing
Έκδοση: (1993)
Fundamentals of food process engineering /
ανά: Toledo, Romeo
Έκδοση: (1991)
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
Food enzymes structure and mechanism /
ανά: Wong, Dominic W. S.
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......