Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fundamentals of food process e...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fundamentals of food process engineering /
Κύριος συγγραφέας:
Toledo, Romeo
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
New York:
Chapman and Hall,
c1991
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food industry and trade
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Περιοδικά
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fundamentals of food process engineering
ανά: Toledo, Romeo T
Έκδοση: (1999)
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
Food processing operations modeling : design and analysis /
Έκδοση: (2001)
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
Enzymes in food processing
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......