Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Handbook of organic food proce...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Handbook of organic food processing and production/

Άλλοι συγγραφείς: Wright, Simon, 1957-, McCrea, Diane, Wright, Simon
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Oxford: Blackwell Science, 2000
Έκδοση:2η έκδ.
Θέματα:
Τροφή, Φυσική > Εγχειρίδια κλπ
Τροφή > Βιομηχανία και εμπόριο > Εγχειρίδια κλπ
Natural foods > Handbooks, manuals etc.
Food industry and trade > Handbooks and manuals, etc.
Natural foods
Food industry and trade
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of food engineering /
    Έκδοση: (2007)
  • Handbook of organic food processing and production /
    Έκδοση: (1994)
  • Fundamentals of food process engineering /
    ανά: Toledo, Romeo
    Έκδοση: (1991)
  • Handbook of food preservation/
    Έκδοση: (1999)
  • The nutrition handbook for food processors /
    Έκδοση: (2002)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_mn7vn72k113b2nq2g3gefb5ao4