Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Handbook of organic food proce...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Handbook of organic food processing and production/
Άλλοι συγγραφείς:
Wright, Simon, 1957-
,
McCrea, Diane
,
Wright, Simon
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford:
Blackwell Science,
2000
Έκδοση:
2η έκδ.
Θέματα:
Τροφή, Φυσική
>
Εγχειρίδια κλπ
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Εγχειρίδια κλπ
Natural foods
>
Handbooks, manuals etc.
Food industry and trade
>
Handbooks and manuals, etc.
Natural foods
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (2007)
Handbook of organic food processing and production /
Έκδοση: (1994)
Fundamentals of food process engineering /
ανά: Toledo, Romeo
Έκδοση: (1991)
Handbook of food preservation/
Έκδοση: (1999)
The nutrition handbook for food processors /
Έκδοση: (2002)
×
Φορτώνει......