Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Handbook of organic food proce...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Handbook of organic food processing and production /
Άλλοι συγγραφείς:
Wright, Simon
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
c1994
Θέματα:
Natural foods
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of organic food processing and production/
Έκδοση: (2000)
Aseptic processing and packaging of food products /
ανά: Holdsworth, S. D
Έκδοση: (1992)
Handbook of food processing equipment /
ανά: Σαραβάκος, Γεώργιος Δ, 1928-
Έκδοση: (2002)
Food engineering handbook : food process engineering /
Έκδοση: (2015)
Food processing and nutrition /
ανά: Bender, Arnold E.
Έκδοση: (1978)
×
Φορτώνει......