Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Process engineering in the foo...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Elsevier
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Elsevier Applied Science,
1989.
Θέματα:
Food industry and trade.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
ΤΡΟΦΗ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ *
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fundamentals of food process engineering /
ανά: Toledo, Romeo
Έκδοση: (1991)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Food engineering 2000 /
Έκδοση: (1997)
Chemical engineering for the food industry /
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......