Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Chemical engineering for the f...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Chemical engineering for the food industry /

Άλλοι συγγραφείς: Fryer, P. J., Pyle, D. L., Rielly, C. D.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London : Blackie Academic & Professional , 1997 .
Θέματα:
Chemical engineering
Food industry and trade
Heat > Transmission
Chemical engineering.
Food industry and trade.
Χημική μηχανική
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο
Food technology
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
    Έκδοση: (1989)
  • Food engineering 2000 /
    Έκδοση: (1997)
  • Handbook of food engineering /
    Έκδοση: (2007)
  • Introduction to food process engineering /
    ανά: Smith, P. G.
    Έκδοση: (2003)
  • Introduction to food engineering /
    ανά: Singh, R. Paul
    Έκδοση: (2001)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_hogmcucht4u3kmet7l3kjdep36