Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Chemical engineering for the f...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Chemical engineering for the food industry /
Άλλοι συγγραφείς:
Fryer, P. J.
,
Pyle, D. L.
,
Rielly, C. D.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
1997 .
Θέματα:
Chemical engineering
Food industry and trade
Heat
>
Transmission
Chemical engineering.
Food industry and trade.
Χημική μηχανική
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Food technology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
Food engineering 2000 /
Έκδοση: (1997)
Handbook of food engineering /
Έκδοση: (2007)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......