Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Enzymes in food processing
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Enzymes in food processing

Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London: Blackie Academic & Professional, 1995
Έκδοση:2nd ed.
Θέματα:
Enzymes > Industrial applications
Food industry and trade
Enzymes > Industrial applications.
Food industry and trade.
Ένζυμα > Βιομηχανικές εφαρμογές
Τροφή > Βιομηχανία και εμπόριο
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Enzymes in food processing
    Έκδοση: (1993)
  • Fundamentals of food process engineering /
    ανά: Toledo, Romeo
    Έκδοση: (1991)
  • Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
    Έκδοση: (1989)
  • Handbook of organic food processing and production/
    Έκδοση: (2000)
  • Food enzymes structure and mechanism /
    ανά: Wong, Dominic W. S.
    Έκδοση: (1995)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_f9ivq9iqmp0io3jrhb15orqq71