Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food enzymes
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food enzymes structure and mechanism /
Κύριος συγγραφέας:
Wong, Dominic W. S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York London :
Chapman & Hall,
c1995
Θέματα:
Enzymes
Food
>
Composition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Principles of enzymology for the food sciences /
ανά: Whitaker, John R.
Έκδοση: (1994)
Kinetics of enzyme mechanisms /
ανά: Wong, J. Tze-Fei
Έκδοση: (1975)
The Enzymes /
Έκδοση: (1970)
Enzymes in food processing
Έκδοση: (1993)
Mechanism and theory in food chemistry /
ανά: Wong, Dominic W. S.
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......