Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | , |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
|
Θέματα: |
Πίνακας περιεχομένων:
- Γενικό μέρος: Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων: Κεφ. 1. Εισαγωγή
- Κεφ. 2. Ιστορική εξέλιξη του HACCP
- Κεφ. 3. Ανασκόπηση κινδύνων
- Κεφ. 4. Ποιότητα τροφίμων
- Κεφ. 5. Αρχές του συστήματος HACCP
- Κεφ. 6. Διασφάλιση ποιότητας - Διοίκηση ολικής ποιότητας
- Ειδικό μέρος: Εφαρμογές σε κατηγορίες τροφίμων: Κεφ. 7. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία κρεάτων & πουλερικών
- Κεφ. 8. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων
- Κεφ. 9. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων
- Κεφ. 10. Εφαρμογή του HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης
- Κεφ. 11. Εφαρμογή του HACCP σε αγροτικά προϊόντα (χωρίς & μετά από επεξεργασία)
- Κεφ. 12. Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία σακχαρωδών προϊόντων
- Κεφ. 13. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία μη αλκοολούχων ποτών
- Κεφ. 14. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία αλκοολούχων ποτών
- Παράρτημα 1. Εγχειρίδιο HACCP της βιομηχανικής παραγωγής αλκοολούχων ποτών Αρχάκης Α.Ε.
- Παράρτημα 2. Εγχειρίδιο HACCP της εταιρείας παραγωγής τοματοπολτού Αργώ Α.Ε.
- Παράρτημα 3. Προτεινόμενος αναθεωρημένος κώδικας υγιεινής πρακτικής για την παραγωγή & πώληση τροφίμων από πλανόδιους πωλητές.