Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς: Σάνδρου, Δήμητρα., Κούρτης, Λάζαρος.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001.
Θέματα:
Πίνακας περιεχομένων:
  • Γενικό μέρος: Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων: Κεφ. 1. Εισαγωγή
  • Κεφ. 2. Ιστορική εξέλιξη του HACCP
  • Κεφ. 3. Ανασκόπηση κινδύνων
  • Κεφ. 4. Ποιότητα τροφίμων
  • Κεφ. 5. Αρχές του συστήματος HACCP
  • Κεφ. 6. Διασφάλιση ποιότητας - Διοίκηση ολικής ποιότητας
  • Ειδικό μέρος: Εφαρμογές σε κατηγορίες τροφίμων: Κεφ. 7. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία κρεάτων & πουλερικών
  • Κεφ. 8. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων
  • Κεφ. 9. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Κεφ. 10. Εφαρμογή του HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης
  • Κεφ. 11. Εφαρμογή του HACCP σε αγροτικά προϊόντα (χωρίς & μετά από επεξεργασία)
  • Κεφ. 12. Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία σακχαρωδών προϊόντων
  • Κεφ. 13. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία μη αλκοολούχων ποτών
  • Κεφ. 14. Εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία αλκοολούχων ποτών
  • Παράρτημα 1. Εγχειρίδιο HACCP της βιομηχανικής παραγωγής αλκοολούχων ποτών Αρχάκης Α.Ε.
  • Παράρτημα 2. Εγχειρίδιο HACCP της εταιρείας παραγωγής τοματοπολτού Αργώ Α.Ε.
  • Παράρτημα 3. Προτεινόμενος αναθεωρημένος κώδικας υγιεινής πρακτικής για την παραγωγή & πώληση τροφίμων από πλανόδιους πωλητές.
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_mvp7p0llmu1i09ms6g5jn4v6e6