Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Τζιά, Κωνσταντίνα.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Παπασωτηρίου,
1996.
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Υγιεινή
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Τεχνολογία τροφίμων
Ανάλυση τροφίμων
Βιοτεχνολογία τροφίμων
Μικροβιολογία τροφίμων
Τροφή
>
Μικροβιολογία
Βιομηχανία και εμπορία τροφίμων
>
Ποιοτικός έλεγχος
Βιομηχανία και εμπορία τροφίμων
>
Υγιεινή
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Συντήρηση
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP)
Food
>
Preservation
Food
>
Packaging
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφαλείας τροφίμων)
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Ποιοτικός έλεγχος
Food
>
Microbiology
Food industry and trade
>
Quality control
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΕΛΕΓΧΟΣ
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Food industry and trade
>
Production control
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα
Έκδοση: (2005)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
HACCP user' s manual/
ανά: Corlett, Donald A.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......