Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Κύριος συγγραφέας:
Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1999.
Θέματα:
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Food industry and trade
>
Sanitation.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Food industry and trade
>
Quality control.
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Υγιεινή.
Βιομηχανική υγιεινή.
Τρόφιμα
>
Συντήρηση.
Food
>
Preservation.
Τεχνολογία τροφίμων
Βιομηχανία τροφίμων και εμπορίου
>
Υγιεινή.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινή.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Μέτρα ασφάλειας.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τρόφιμα
>
Ελεγχος.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Τροφή
>
Ποιότητα.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Μέτρα ασφαλείας
Food industry and trade
>
Safety measures.
Food
>
Sanitation.
Food handling.
Προϊόν διατροφής
Φθαρτά εδώδιμα είδη
Υγιεινή τροφίμων
Διατροφή
Ανθρώπινη διατροφή
Εποπτεία των τροφίμων
Νομοθεσία για τα είδη διατροφής
Κατανάλωση τροφίμων
Υγειονομικός έλεγχος
Πολιτική για την υγεία
Υγειονομική νομοθεσία
Αποθήκευση τροφίμων
Αποθεματοποίηση
Επικίνδυνη ουσία
Βιομηχανία τροφίμων
Σχέση γεωργίας-βιομηχανίας
Συντήρηση τροφίμων
Κατανάλωση
Ασφάλεια
Insurance.
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Συστήμα ασφαλείας τροφίμων)
Ηazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Το νέο πρότυπο για ποιότητα & ασφάλεια τροφίμων ISO 22000 : παρουσίαση & ερμηνεία : με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας & παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2006)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα
Έκδοση: (2005)
×
Φορτώνει......