Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Το νέο πρότυπο για ποιότητα &...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Το νέο πρότυπο για ποιότητα & ασφάλεια τροφίμων ISO 22000 : παρουσίαση & ερμηνεία : με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας & παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα /
Κύριος συγγραφέας:
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς:
Τζούρος, Νικόλαος Η.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Σταμούλης,
2006.
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Food industry and trade
>
Quality control.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Μέτρα ασφαλείας
Food industry and trade
>
Safety measures.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Διοίκηση ολικής ποιότητας.
Total quality management.
ISO 22000 Σειρά Προτύπων.
ISO 22000 Series Standars.
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
ISO 22000 Standard.
ISO 22000
>
Σειρά προτύπων.
Τροφή
>
Δίκαιο και νομοθεσία
>
Ευρωπαϊκή Ένωση, Χώρες της
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Τρόφιμα
>
Μέτρα ασφαλείας
Food
>
Safety measures.
Ποιοτικός έλεγχος
>
Πρότυπα
Quality control
>
Standards.
Τυποποίηση
Πρότυπα
Διασφάλιση ποιότητας.
Βιομηχανία τροφίμων
>
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας.
Τροφή
>
Προδιαγραφές.
Food
>
Safety measures
>
Standards.
Food law and legislation
>
Europe.
Δίκαιο και νομοθεσία τροφίμων
>
Ευρώπη.
European law.
Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Μέτρα ασφάλειας
>
Πρότυπα
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Υγιεινή
>
Πρότυπα
Food industry and trade
>
Sanitation
>
Standards.
Μόλυνση τροφίμων
>
Πρόληψη.
Food contamination
>
Prevention.
Τροφή
>
Δίκαιο και νομοθεσία.
Τροφή
>
Έλεγχος.
Τροφή
>
Επεξεργασία.
Τροφή
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Τροφή
>
Πρότυπα.
Τρόφιμα
>
Νομοθεσία.
Προγραμματισμός για την ποιότητα
>
ΔΙΠ 51.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
ISO 9000 - ISO 14000 : παρουσίαση - ανάλυση προτύπων διασφάλισης ποιότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης, προσαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......