Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
Κύριος συγγραφέας:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Παπασωτηρίου
Άλλοι συγγραφείς:
Παππά, Φλωρεντία
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα:
Παπασωτηρίου,
2005
Θέματα:
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food service
>
Sanitation
Υπηρεσίες τροφίμων
>
Υγιεινή
Διαχείριση υπηρεσιών τροφίμων
Food service management
Εστιατόρια
Restaurants
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Υγιεινή
Food industry and trade
>
Sanitation
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Τροφή
>
Συντήρηση
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT (FOOD SAFETY SYSTEM)
FOOD
>
INDUSTRY AND TRADE
>
SAFETY MEASURES
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Σύστημα ασφαλείας τροφίμων)
Διοίκηση εστιατορικής
Εστιατορική
>
Υγιεινή
Food industry and trade
>
Quality control
Food
>
Safety measures
Food service
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Το νέο πρότυπο για ποιότητα & ασφάλεια τροφίμων ISO 22000 : παρουσίαση & ερμηνεία : με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας & παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2006)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......