Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ασφάλεια τροφίμων :...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Κύριος συγγραφέας:
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς:
Σάνδρου, Δήμητρα.
,
Κούρτης, Λάζαρος.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
Θέματα:
Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων.
Food industry and trade.
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Ποιοτικός έλεγχος
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Food industry and trade
>
Quality control.
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Μέτρα ασφάλειας
Food industry and trade
>
Safety measures.
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος.
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία.
Food adulteration and inspection.
Τροφή
>
Μικροβιολογία.
Food
>
Microbiology.
Τρόφιμα
>
Μέτρα ασφαλείας.
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Food
>
Safety measures.
Τρόφιμα
Food.
Τρόφιμα
>
Ποιότητα.
Τρόφιμα
>
Συντήρηση.
Τρόφιμα
>
Συσκευασία.
Ποτά
>
Μέτρα ασφαλείας.
Βιομηχανία ποτών.
Ποτά
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος.
Ποτά, Βιομηχανία των
>
Ποιοτικός έλεγχος
Οινοπνευματώδη ποτά
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Beverage industry
>
Quality control.
Χημεία τροφίμων.
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Ποτά
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιεινολογικές απόψεις
Προϊόν διατροφής.
Νωπά προϊόντα.
Φθαρτά εδώδιμα είδη.
Ασφάλεια του προϊόντος.
Προστασία του καταναλωτή.
Τοξική ουσία.
Έλεγχος ποιότητας.
Ποιοτικές προδιαγραφές.
Τεχνικοί κανονισμοί.
Τυποποίηση.
Εποπτεία των τροφίμων.
Υγειονομικός έλεγχος.
Διατροφή.
Υγιεινή τροφίμων.
Κατανάλωση τροφίμων.
Ρύπανση των τροφίμων.
Πρόσθετα τροφίμων.
Προγραμματισμός για την ποιότητα
>
ΔΙΠ 51.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Το νέο πρότυπο για ποιότητα & ασφάλεια τροφίμων ISO 22000 : παρουσίαση & ερμηνεία : με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας & παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2006)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα
Έκδοση: (2005)
×
Φορτώνει......