Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο
Στα πλαίσια της παρούσας διπλωματικής εργασίας μελετήθηκε η εκχύλιση λιπαρών και πρωτεϊνών από τα μικροφύκη και συγκεκριμένα από την Chlorellavulgaris, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη αρτοσκευασμάτων με υποκατάσταση των ζωικών λιπαρών και των πρωτεϊνών. Στα προϊόντα αρτοποιίας περιέχο...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών
2017
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45564 |
