Καφύρα, Μ. Σ. Γ., & Κροκίδα, Μ. (2017). Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών.
Παραπομπή Chicago StyleΚαφύρα, Μαρία- Στυλιανή- Γεωργία, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών, 2017.
Παραπομπή MLAΚαφύρα, Μαρία- Στυλιανή- Γεωργία, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών, 2017.