Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο
Στα πλαίσια της παρούσας διπλωματικής εργασίας μελετήθηκε η εκχύλιση λιπαρών και πρωτεϊνών από τα μικροφύκη και συγκεκριμένα από την Chlorellavulgaris, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη αρτοσκευασμάτων με υποκατάσταση των ζωικών λιπαρών και των πρωτεϊνών. Στα προϊόντα αρτοποιίας περιέχο...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45564 |