Παρακολούθηση της αλλοίωσης της σκόνης κακάο σε προσομοιωμένες συνθήκες αποθήκευσης με αναλυτικές μεθόδους

Η μελέτη της αλλοίωσης και της ποιοτικής υποβάθμισης των τροφίμων είναι ένα πεδίο έρευνας της βιομηχανίας τροφίμων στην προσπάθειά της να προσφέρει ποιοτικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντα. Η σκόνη κακάο είναι ένα προϊόν με διάρκεια ζωής η οποία υπερβαίνει το ένα έτος με αποτέλεσμα περιορισμένο...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Νομικού, Θεοδώρα, Nomikou, Theodora
Άλλοι συγγραφείς: Παππά, Αθηνά
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I). Εργαστήριο Ανόργανης και Αναλυτικής Χημείας 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45790