Παρακολούθηση της αλλοίωσης της σκόνης κακάο σε προσομοιωμένες συνθήκες αποθήκευσης με αναλυτικές μεθόδους
Η μελέτη της αλλοίωσης και της ποιοτικής υποβάθμισης των τροφίμων είναι ένα πεδίο έρευνας της βιομηχανίας τροφίμων στην προσπάθειά της να προσφέρει ποιοτικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντα. Η σκόνη κακάο είναι ένα προϊόν με διάρκεια ζωής η οποία υπερβαίνει το ένα έτος με αποτέλεσμα περιορισμένο...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Χημικών Επιστημών (I). Εργαστήριο Ανόργανης και Αναλυτικής Χημείας
2017
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45790 |
