Απομόνωση και αξιολόγηση πρωτεϊνικών και υδατανθρακικών συστατικών μανιταριών
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας ήταν η αξιολόγηση πέντε ειδών εδώδιμων μανιταριών, που θεωρούνται εναλλακτικά σε σχέση με τα ευρέως καταναλισκόμενα, ως προς τα βασικότερα θρεπτικά και βιοδραστικά τους συστατικά, ειδικότερα τις πρωτεΐνες, τις γλυκάνες και το έλαιο. Συγκεκριμένα, τα μανιτάρι...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV)
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/43369 |