Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Handbook of food and beverage...
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Handbook of food and beverage fermentation technology/

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: M. Dekker
Άλλοι συγγραφείς: Hui, Y. H., Hui, Y. H
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Marcel Dekker, c2004
Σειρά:Food science and technology ; 134
Θέματα:
ΤΡΟΦΗ > ΖΥΜΩΣΗ
ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ * > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΗ > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Fermented foods > Handbooks, manulas, etc
Beverages > Microbiology > Handbooks, manuals, etc
Fermentation > Handbooks, manuals, etc
Fermented foods > Handbooks, manuals, etc
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Microbiological testing in food safety management/
    Έκδοση: (2002)
  • Microbiology of fermented foods
    Έκδοση: (1998)
  • Biofilms in the food environment/
    Έκδοση: (2007)
  • Microbial ecology of food commodities.
    Έκδοση: (1998)
  • Preharvest and postharvest food safety : contemporary issues and future directions /
    Έκδοση: (2004)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_m1u7pjatd9smls57le5rafanq1