Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Microbiological testing in foo...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Microbiological testing in food safety management/

Συλλογικό Έργο: ICMSF, International Commission on Microbiological Specification for Foods
Άλλοι συγγραφείς: Tompkin, Bruce R.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Springer, c2002
Σειρά:Microorganisms in foods (Springer) ; 7
Micro-organisms in foods) ; 7
Θέματα:
Τρόφιμα > Μικροβιολογία
Food > Microbiology
Food > Standards
ΤΡΟΦΙΜΑ > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
FOOD > MICROBIOLOGY
ΤΡΟΦΗ > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΗ > ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΡΟΦΗ > ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Διαθέσιμο Online:Table of contents http://www.loc.gov/catdir/toc/fy032/2001053529.html
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Modern food microbiology/
    ανά: Jay, James M.
    Έκδοση: (1992)
  • Preharvest and postharvest food safety : contemporary issues and future directions /
    Έκδοση: (2004)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (2000)
  • The microbiological safety and quality of food/
    Έκδοση: (2000)
  • Biofilms in the food environment/
    Έκδοση: (2007)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_n47tnt1eqij6b5ldplvruij802