Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Modern food microbiology/
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Modern food microbiology/

Κύριος συγγραφέας: Jay, James M.
Συλλογικό Έργο: Chapman & Hall, International Thomson Publishing
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Chapman & Hall: International Thomson Publishintg, 1992
Έκδοση:5th ed.
Σειρά:Food Science Texts Series
Θέματα:
Food > Microbiology
Τρόφιμα > Μικροβιολογία
Αγροτικά προϊόντα > Μικροβιολογία
Farm produce > Microbiology
Food > Preservation
Τρόφιμα > Συντήρηση
Foodborne diseases
Τροφιμογενή νοσήματα
ΤΡΟΦΙΜΑ > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
FOOD > MICROBIOLOGY
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή > Μικροβιολογία
New York
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Microbiological testing in food safety management/
    Έκδοση: (2002)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (1995)
  • Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
    ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
    Έκδοση: (2004)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (2000)
  • HACCP : a practical approach /
    ανά: Mortimore, Sara
    Έκδοση: (1998)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_8lf0jdtljgmg4ts4nujgpuhqk5