Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Τρόφιμα και υγεία του καταναλω...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
Κύριος συγγραφέας:
Βάσσος, Δημήτρης Β.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Παπασωτηρίου
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Παπασώτηρίου,
2004
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Τροφικές ασθένειες
Food
>
Microbiology
Foodborne diseases
Τροφιμογενή νοσήματα
Food additives
Πρόσθετα τροφίμων
Τροφικές δηλητηριάσεις
Food poisoning
Food
>
Microbiology
Τροφιμογενείς ασθένειες
Food contamination
Nutrition disorders
Food
Food industry and trade
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M.
Έκδοση: (1992)
Food safety : old habits, new perspectives /
ανά: Entis, Phyllis.
Έκδοση: (2007)
Foodborne pathogens : hazards, risk analysis and control /
Έκδοση: (2002)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......