Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Τρόφιμα και υγεία του καταναλω...
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /

Κύριος συγγραφέας: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Παπασωτηρίου
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Παπασώτηρίου, 2004
Θέματα:
Τρόφιμα > Μικροβιολογία
Τροφικές ασθένειες
Food > Microbiology
Foodborne diseases
Τροφιμογενή νοσήματα
Food additives
Πρόσθετα τροφίμων
Τροφικές δηλητηριάσεις
Food poisoning
Food > Microbiology
Τροφιμογενείς ασθένειες
Food contamination
Nutrition disorders
Food
Food industry and trade > Quality control
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2004)
  • Modern food microbiology/
    ανά: Jay, James M.
    Έκδοση: (1992)
  • Food safety : old habits, new perspectives /
    ανά: Entis, Phyllis.
    Έκδοση: (2007)
  • Foodborne pathogens : hazards, risk analysis and control /
    Έκδοση: (2002)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (1995)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_n7ha70bf8tulq6ogbrftftu045