Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food microbiology /
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food microbiology /

Κύριος συγγραφέας: Adams, M. R.
Συλλογικό Έργο: Royal Society of Chemistry, Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Άλλοι συγγραφείς: Moss, M. O., Moss, Maurice O., Moss, M.O
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Cambridge : Royal Society of Chemistry, c1995.
Θέματα:
Food > Microbiology.
Food > Microbiology
Food microbiology
Τρόφιμα > Μικροβιολογία
Τρόφιμα > Συντήρηση
Food > Preservation
Τροφή > Μικροβιολογία
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Modern food microbiology/
    ανά: Jay, James M.
    Έκδοση: (1992)
  • Modern food microbiology/
    ανά: Jay, James M. 1927-
    Έκδοση: (2000)
  • Food microbiology : a laboratory manual /
    ανά: Yousef, Ahmed.E
    Έκδοση: (2003)
  • The microbiological safety and quality of food/
    Έκδοση: (2000)
  • Microbiological testing in food safety management/
    Έκδοση: (2002)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_mgaos18vq1a2aoitt22n195cg1