Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food microbiology /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food microbiology /
Κύριος συγγραφέας:
Adams, M. R.
Συλλογικό Έργο:
Royal Society of Chemistry
,
Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Άλλοι συγγραφείς:
Moss, M. O.
,
Moss, Maurice O.
,
Moss, M.O
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Cambridge :
Royal Society of Chemistry,
c1995.
Θέματα:
Food
>
Microbiology.
Food
>
Microbiology
Food microbiology
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Food
>
Preservation
Τροφή
>
Μικροβιολογία
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M.
Έκδοση: (1992)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M. 1927-
Έκδοση: (2000)
Food microbiology : a laboratory manual /
ανά: Yousef, Ahmed.E
Έκδοση: (2003)
The microbiological safety and quality of food/
Έκδοση: (2000)
Microbiological testing in food safety management/
Έκδοση: (2002)
×
Φορτώνει......