Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food microbiology :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food microbiology : a laboratory manual /
Κύριος συγγραφέας:
Yousef, Ahmed.E
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Wiley - Interscience
Άλλοι συγγραφείς:
Carlstrom, Carolyn
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Hoboken :
Wiley Interscience,
c2003
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
>
Εργαστηριακός οδηγός
Food
>
Microbiology
>
Laboratory manuals
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M. 1927-
Έκδοση: (2000)
The microbiological safety and quality of food/
Έκδοση: (2000)
Laboratory methods in food and dairy microbiology /
ανά: Harrigan, W. F.
Έκδοση: (1976)
Microbiological testing in food safety management/
Έκδοση: (2002)
×
Φορτώνει......