Food microbiology /

Κύριος συγγραφέας: Adams, M. R.
Συλλογικό Έργο: Royal Society of Chemistry, Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Άλλοι συγγραφείς: Moss, M. O., Moss, Maurice O., Moss, M.O
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Cambridge : Royal Society of Chemistry, c1995.
Θέματα:
Περιγραφή τεκμηρίου:Reprinted 1997, 1999
Reprinted 1997,1999.
Φυσική περιγραφή:xiii, 398 σ. : εικ. ; 24 εκ.
Βιβλιογραφία:Includes bibliographical references (σ. 359-364) and index.
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
ISBN:0854045090
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_3eqgsndenslv0lt01nfs5kgjj1