Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food microbiology /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food microbiology /
Κύριος συγγραφέας:
Adams, M. R.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Άλλοι συγγραφείς:
Moss, M. O.
,
Moss, Maurice O.
,
Moss, M. O
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
England :
RSC,
c2000.
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Microbiology
Food microbiology
Aliments
>
Microbiology
Aliments
>
Conservation
Aliments
>
Alteration
ΤΡΟΦΗ
>
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Food
>
Preservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Microbiological testing in food safety management/
Έκδοση: (2002)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M.
Έκδοση: (1992)
Basic food microbiology /
ανά: Banwart, George J.
Έκδοση: (1989)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής /
ανά: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς Ε., 1957-
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......