Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Microbial ecology of food comm...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Microbial ecology of food commodities.

Συλλογικό Έργο: International Commission on Microbiological Specifications for Foods, Blackie Academic & Professional
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London ; New York : Blackie Academic & Professional , c1998 .
Σειρά:Microorganisms in foods ; 6
Microorganisms in foods ; 6
Micro-organisms in foods ; 6
Θέματα:
Food > Microbiology
ΤΡΟΦΗ > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΡΟΦΗ > ΜΟΛΥΝΣΗ
ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ
Microbial ecology
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Microbiological testing in food safety management/
    Έκδοση: (2002)
  • Biofilms in the food environment/
    Έκδοση: (2007)
  • Preharvest and postharvest food safety : contemporary issues and future directions /
    Έκδοση: (2004)
  • Microbial safety of minimaly processed foods/
    Έκδοση: (2003)
  • Handbook of food and beverage fermentation technology/
    Έκδοση: (2004)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_88t1o0kkhh4d9276ma0d0lg8v4