Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Cookie and cracker technology...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Cookie and cracker technology /
Κύριος συγγραφέας:
Matz, Samuel A
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
Van Nostrand Reinhold,
c1992
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Cookies
Biscuits
Baking
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The science of cookie and cracker production /
Έκδοση: (1994)
Technology of the materials of baking /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1989)
Baking science & technology /
ανά: Pyler, E. J.
Έκδοση: (1988)
Handbook of breadmaking technology /
ανά: Stear, Charles A.
Έκδοση: (1990)
The technology of cake making /
ανά: Bennion, E. B.
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......