Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
Κύριος συγγραφέας:
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς:
Τζούρος, Νικόλαος Η.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Σταμούλης,
c2004.
Θέματα:
Μεταχείριση τροφίμων
>
Μέτρα ασφαλείας.
Food handling
>
Safety measures.
Μεταχείριση τροφίμων.
Food handling.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
Food industry and trade.
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Μέτρα ασφαλείας
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα
>
Μέτρα ασφάλειας
Τροφή
>
Μέτρα ασφαλείας
Food
>
Safety measures.
Τρόφιμα
>
Έλεγχος.
Τρόφιμα
>
Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP.
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Τροφή
>
Συντήρηση.
Food
>
Preservation.
Τροφή
>
Πρόσθετα.
Τροφή
>
Παραγωγή.
Τροφή
>
Επεξεργασία.
Τροφή
>
Νοθεία και έλεγχος
Τρόφιμα
>
Έλεγχος ποιότητας
Food
>
Quality.
Food
>
Sanitation.
Χημεία τροφίμων.
Τροφικές δηλητηριάσεις
Food poisoning.
Σαλμονέλωση
Salmonellosis.
Τροφιμογενή νοσήματα.
Foodborne diseases.
Τεχνολογία τροφίμων
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Προγραμματισμός για την ποιότητα
>
ΔΙΠ 51.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
Principles of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1999)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα
Έκδοση: (2005)
×
Φορτώνει......