Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Principles of food sanitation...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Principles of food sanitation /

Κύριος συγγραφέας: Marriott, Norman G.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Gaithersburg, Md. : Aspen, 1999.
Έκδοση:4th ed.
Σειρά:Chapman & Hall food science book.
Θέματα:
Food industry and trade > Sanitation.
Food handling.
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο > Υγιεινή
Χειρισμός τροφίμων
Food industry and trade > Sanitation
Food handling
Τροφή > Βιομηχανία και εμπόριο > Υγιεινολογικές απόψεις
Τροφή > Μέτρα ασφαλείας
Food > Safety measures
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food plant sanitation/
    Έκδοση: (2003)
  • Essentials of food sanitation /
    ανά: Marriott, Norman G.
    Έκδοση: (1997)
  • Food hygiene, microbiology and HACCP/
    ανά: Forsythe, S. J.
    Έκδοση: (1998)
  • Elementary food science /
    ανά: Vieira, Ernest R.
    Έκδοση: (1996)
  • Sanitation in food processing /
    ανά: Troller, John A.
    Έκδοση: (1993)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_0sfb05ihjs9rhr61u8pmuc3dd5