Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μηχανική τροφίμων :...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μηχανική τροφίμων : θεμελιώδεις έννοιες-φαινόμενα μεταφοράς-λειτουργικές μονάδες /
Κύριος συγγραφέας:
Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Συλλογικό Έργο:
Γιαχούδης-Γιαπούλης
,
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
Γιαχούδη-Γιαπούλη,
2000
Θέματα:
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
FOOD INDUSTRY AND TRADE
Food industry and trade
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
Τεχνολογία τροφίμων
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Food technology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
ανά: Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
Έκδοση: (1986)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Preventing foreign material contamination of foods/
ανά: Peariso, Doug
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......