Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Preventing foreign material co...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Preventing foreign material contamination of foods/
Κύριος συγγραφέας:
Peariso, Doug
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Ames, Iowa:
Blackwell Publishing,
c2006
Θέματα:
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
>
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
>
ΠΡΟΛΗΨΗ
FOOD
>
INDUSTRY AND TRADE
>
QUALITY CONTROL
FOOD CONTAMINATION
>
PREVENTION
Food industry and trade
>
Quality control
Food contamination
>
Prevention
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
ανά: Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
Έκδοση: (1986)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
ανά: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Έκδοση: (2000)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......