Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του/
Κύριος συγγραφέας:
Μάντης, Αντώνης Ι.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Κυριακίδης
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη:
Κυριακίδης,
c2000
Έκδοση:
3η εκδ.
Θέματα:
Γάλα
Γάλα
>
Μικροβιολογία
Γαλακτοκομικά προϊόντα
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τυρί
Βιομηχανική υγιεινή
Milk hygiene.
Milk
>
Microbiology.
Milk
>
Sterilization.
Dairy products.
Υγιεινή γάλακτος
Γάλα
>
Αποστείρωση
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Milk
Milk hygiene
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Dairy chemistry and biochemistry /
ανά: Fox, P. F.
Έκδοση: (1998)
Μελέτη και ανάλυση των χαρακτηριστικών της διεργασίας ξήρανσης με ψεκασμό και διερεύνηση αυτών μέσω του Γάλακτος ως προϊόν επεξεργασίας
ανά: Τσακμακίδης, Αντώνιος Κ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Γαλακτοβιομηχανία-Νέες τάσεις
ανά: Κλάψης, Επαμεινώνδας, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Functions of fermented milk : challenges for the health sciences /
Έκδοση: (1992)
Ομογενοποίηση του γάλακτος με υπέρηχους. Μεταβολές των συστατικών και των ιδιοτήτων του γάλακτος
ανά: Χατζηϊωάννου, Αλεξία Α., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
×
Φορτώνει......