Γαλακτοβιομηχανία-Νέες τάσεις

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών ολοένα και εντείνεται σε ότι αφορά την υγιεινή διατροφή, με αποτέλεσμα να «απαιτούν» την παραγωγή προϊόντων που εκτός από την βασική θρεπτική αξία τους, να μπορούν να προστατεύουν το ανθρώπινο οργανισμό. Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν μία θέση στην διατροφ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κλάψης, Επαμεινώνδας, Klapsis, Epameinondas
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης & Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41851