Κλάψης, Ε., & Τζιά, Κ. (2015). Γαλακτοβιομηχανία-Νέες τάσεις. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης & Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΚλάψης, Επαμεινώνδας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Γαλακτοβιομηχανία-Νέες τάσεις. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης & Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΚλάψης, Επαμεινώνδας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Γαλακτοβιομηχανία-Νέες τάσεις. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης & Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.