Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food emulsifiers and their app...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food emulsifiers and their applications /

Άλλοι συγγραφείς: Hasenhuettl, Gerard L., 1944-, Hartel, Richard W., 1951-, Hasenhuttl, Gerard L., Hartel, Richard W
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Chapman & Hall, c1997
Θέματα:
Food additives
Dispersing agents
Πρόσθετα τροφίμων
Πρόσθετα διασποράς
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food colour and appearance /
    ανά: Hutchings, John B.
    Έκδοση: (1994)
  • Food chemical risk analysis/
    Έκδοση: (1997)
  • Food antioxidants /
    Έκδοση: (1990)
  • Food antioxidants : technological, toxicological and health perspectives /
    Έκδοση: (1996)
  • Chemical food safety] : a scientist's perpective /
    ανά: Riviere, J. Edmond (Jim Edmond)
    Έκδοση: (2002)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_qub3glkjabsoh17mt7p6ilvq30