Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food chemical risk analysis/
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food chemical risk analysis/
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackie Academic & Professional
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London New York:
Blackie Academic & Professonal,
c1997
Θέματα:
Συντηριτικά τροφίμων
>
Τοξικολογία/gre
Food contamination
Food additives
>
Toxicology
Health risk assessment
Food
>
Analysis
Food
>
Toxicology
Food
>
Contamination
Food contamination.
Food additives
>
Toxicology.
Health risk assessment.
Μόλυνση τροφίμων
Πρόσθετα τροφίμων
>
Τοξικολογία
Εκτίμηση κινδύνων υγείας
Τροφή
>
Μόλυνση
Τροφή
>
Πρόσθετα
>
Τοξικολογία
Εκτίμηση κινδύνου στην υγεία
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Chemical food safety] : a scientist's perpective /
ανά: Riviere, J. Edmond (Jim Edmond)
Έκδοση: (2002)
Progress in food contaminant analysis /
Έκδοση: (1996)
Food safety and toxicity /
Έκδοση: (1997)
Food emulsifiers and their applications /
Έκδοση: (1997)
Hazard analysis critical control point evaluations a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage /
ανά: Bryan, Frank L.
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......