Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Chemical food safety] :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Chemical food safety] : a scientist's perpective /
Κύριος συγγραφέας:
Riviere, J. Edmond (Jim Edmond)
Συλλογικό Έργο:
Iowa State Press
,
Iowa State
,
Blackwell
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Iowa :
Iowa State Press,
2002
Θέματα:
Μόλυνση τροφίμων
Συντηρητικά τροφίμων
Εκτίμηση κινδύνων υγείας
Food contamination
Food additives
>
Toxicology
Health risk assessment
ΤΡΟΦΗ
>
ΜΟΛΥΝΣΗ
ΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΣ
ΤΡΟΦΗ
>
ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ
Health assessment
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food chemical risk analysis/
Έκδοση: (1997)
HACCP/
ανά: Mortimore, Sara
Έκδοση: (2001)
HACCP από το H εως το P : οδηγός ασφάλειας τροφίμων, ISO22000, νομοθεσία /
ανά: Ζαμπετάκης, Γιάννης
Έκδοση: (2006)
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Crystallization in foods/
ανά: Hartel, Richard W.
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......