Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Chemical food safety] :
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Chemical food safety] : a scientist's perpective /

Κύριος συγγραφέας: Riviere, J. Edmond (Jim Edmond)
Συλλογικό Έργο: Iowa State Press, Iowa State, Blackwell
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Iowa : Iowa State Press, 2002
Θέματα:
Μόλυνση τροφίμων
Συντηρητικά τροφίμων
Εκτίμηση κινδύνων υγείας
Food contamination
Food additives > Toxicology
Health risk assessment
ΤΡΟΦΗ > ΜΟΛΥΝΣΗ
ΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΣ
ΤΡΟΦΗ > ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ
Health assessment
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food chemical risk analysis/
    Έκδοση: (1997)
  • HACCP/
    ανά: Mortimore, Sara
    Έκδοση: (2001)
  • HACCP από το H εως το P : οδηγός ασφάλειας τροφίμων, ISO22000, νομοθεσία /
    ανά: Ζαμπετάκης, Γιάννης
    Έκδοση: (2006)
  • Χημεία τροφίμων/
    ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
    Έκδοση: (1997)
  • Crystallization in foods/
    ανά: Hartel, Richard W.
    Έκδοση: (2001)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_pikbut58vld5fa9g3oj99l8sv6