Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χημεία τροφίμων/
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χημεία τροφίμων/
Κύριος συγγραφέας:
Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Γαρταγάνης
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνης,
1997
Έκδοση:
4η εκδ.
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Τρόφιμα
>
Συστατικά
Τεχνολογία τροφίμων
Πρόσθετα τροφίμων
Τρόφιμα
>
Σύνθεση
Food
>
Analysis
Food
>
Composition
Food
>
Analysis.
Food combining.
Συνδιασμοί τροφών
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Food additives
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία τροφίμων /
ανά: Belitz, Hans-Dieter.
Έκδοση: (2011)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Έκδοση: (1996)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1995)
Analytical chemistry of foods /
ανά: James, C. S.
Έκδοση: (1999)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......