Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Χημεία τροφίμων /...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Χημεία τροφίμων /

Κύριος συγγραφέας: Belitz, Hans-Dieter.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Τζιόλα, 2011.
Έκδοση:4η ελλ. έκδ.
Θέματα:
Πρόσθετα τροφίμων.
Διατροφικά προκαλούμενες ασθένειες.
Νερό > Ανάλυση.
Τρόφιμα, Σύσταση των.
Food > Analysis.
Τρόφιμα > Ανάλυση
Food > Composition.
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Χημεία τροφίμων/
    ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
    Έκδοση: (1997)
  • Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
    ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
    Έκδοση: (1996)
  • Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/
    ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
    Έκδοση: (1995)
  • Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2001)
  • Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
    ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
    Έκδοση: (2004)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_3kvfapo1td3lo3rj557fi8q4l3