Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χημεία τροφίμων /...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χημεία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Belitz, Hans-Dieter.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Τζιόλα,
2011.
Έκδοση:
4η ελλ. έκδ.
Θέματα:
Πρόσθετα τροφίμων.
Διατροφικά προκαλούμενες ασθένειες.
Νερό
>
Ανάλυση.
Τρόφιμα, Σύσταση των.
Food
>
Analysis.
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Food
>
Composition.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Έκδοση: (1996)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1995)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2001)
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......