Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Χημεία τροφίμων/
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Χημεία τροφίμων/

Κύριος συγγραφέας: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Γαρταγάνης
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη: Γαρταγάνης, 1997
Έκδοση:4η εκδ.
Θέματα:
Τρόφιμα > Ανάλυση
Τρόφιμα > Συστατικά
Τεχνολογία τροφίμων
Πρόσθετα τροφίμων
Τρόφιμα > Σύνθεση
Food > Analysis
Food > Composition
Food > Analysis.
Food combining.
Συνδιασμοί τροφών
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Food additives
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Χημεία τροφίμων /
    ανά: Belitz, Hans-Dieter.
    Έκδοση: (2011)
  • Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
    ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
    Έκδοση: (1996)
  • Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων/
    ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
    Έκδοση: (1995)
  • Analytical chemistry of foods /
    ανά: James, C. S.
    Έκδοση: (1999)
  • Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2004)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_170oum6fb6p94po3mh3s2o2up2