Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food antioxidants /
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food antioxidants /

Άλλοι συγγραφείς: Hudson, B. J. F.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London ; New York : Elsevier Applied Science, c1990.
Σειρά:Elsevier applied food science series
Θέματα:
Food preservation > - Antioxidants-pharmacology
Food additives > - Pharmacology
Antioxidants
Food additives
Antioxidants > Physiological effect
Αντιοξειδωτικά
Πρόσθετα τροφίμων
Αντιοξειδωτικά > Φυσιολογική επίδραση
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food antioxidants : technological, toxicological and health perspectives /
    Έκδοση: (1996)
  • Food emulsifiers and their applications /
    Έκδοση: (1997)
  • Food colour and appearance /
    ανά: Hutchings, John B.
    Έκδοση: (1994)
  • Food chemical risk analysis/
    Έκδοση: (1997)
  • Essential guide to food additives /
    Έκδοση: (2000)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_s5p6upkuj6d3gqaehq8vvahru4