Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food antioxidants :
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food antioxidants : technological, toxicological and health perspectives /

Άλλοι συγγραφείς: Madhavi, D. L., 1957-, Desphande, S. S., 1955-, Salunkhe, D. K., Madhavi, D. L, 1957-, Deshpande, S. S., Madhavi, D. L.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker, 1996
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.)
Θέματα:
Αντιοξειδωτικά
Αντιοξειδωτικά > Υγιεινολογικές απόψεις
Τροφή > Πρόσθετα
Antioxidants
Antioxidants > Health aspects
Food additives
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food antioxidants /
    Έκδοση: (1990)
  • Carbohydrates in food /
    Έκδοση: (1996)
  • Protein functionality in food systems /
    Έκδοση: (1994)
  • Natural antioxidants : chemistry, health effects, and applications.
    Έκδοση: (1997)
  • Colloids in food /
    ανά: Dickinson, Eric.
    Έκδοση: (1982)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_hv6tm34sevaqfhi9rbcem4es55