Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Colloids in food /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Colloids in food /
Κύριος συγγραφέας:
Dickinson, Eric.
Άλλοι συγγραφείς:
Stainsby, George.
,
Stainsby, George
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York : New York, NY :
Applied Science ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science.,
c1982.
Θέματα:
Food
>
Composition.
Colloids.
Food
>
Composition
Colloids
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Advances in food colloids
ανά: Dickinson, Eric
Έκδοση: (1995)
Colloidal dispersions /
ανά: Russel, William B.
Έκδοση: (1999)
Water activity in foods : fundamentals and applications /
Έκδοση: (2007)
Colloidal dispersions : suspensions, emulsions, and foams /
ανά: Morrison, Ian D.
Έκδοση: (2002)
A course in colloid chemistry /
ανά: Fridrikhsberg, D. A.
Έκδοση: (1986)
×
Φορτώνει......