Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Ultra high pressure treatments...
  • Λεπτομερής προβολή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Ultra high pressure treatments of foods /

Άλλοι συγγραφείς: Knorr, Dietrich W., Hendrickx, Marc E. G., Hendrickx, Marc E, Knorr, Dietrich
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York ; London : Kluwer Academic/Plenum, 2001
Σειρά:Food engineering series
Θέματα:
Food industry and trade
High pressure (Technology)
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο
Υψηλή πίεση (Τεχνολογία)
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of food engineering /
    Έκδοση: (2007)
  • Food engineering 2000 /
    Έκδοση: (1997)
  • Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
    Έκδοση: (1989)
  • Elementary food science /
    ανά: Vieira, Ernest R.
    Έκδοση: (1996)
  • Chemical engineering for the food industry /
    Έκδοση: (1997)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_uaqodesn32uh44ro1tj19ufc71